REGNSENSOR

<Tillbaka

.

RAIN ON: Klipparen åker till laddstationen vid regn
RAIN OFF: Klipparen fortsätter i drift trots regn

Vi rekommenderar att man har regnsensorn aktiverad, dvs att man i största möjliga mån inte klipper när gräset är blött. Roboten tål regn, med det kan samlas blött gräs ovanför “skivtallriken” och runt hjulen m.m. vilket kan kräva mer rengöring/underhåll. Givetvis beror detta mycket på hur högt/vilket sorts gräs man har och storleken på klippområdet

Via appen ställer man in det genom att välja “Function Setting”

… och sen “Rain Sensor”.

Via displayen på roboten:

1. Välj SET (Inställning)
2. Välj FUNCTION (Funktion)
3. Välj RAIN (Regn)
4. Välj ON / OFF (På/Av)

Copyright © 2022 dBot® Robotgräsklippare - info@dbot.se
Tillbaka