Service/Reparation

Vi utför all service och reparation själva, och har alltid reservdelar hemma. Vi behåller även alltid en av varje robot-modell när vi tar hem nya. Våra robotar är förhållandevis enkla att serva och reparera själv, men skulle det vara något avancerat och krångligt problem så skickar vi ut en retursedel och tar hem roboten för reparation. Är felet garanti-relaterat så bekostar vi givetvis frakten.

Vi kommer kunna erbjuda uppvärmd vinterförvaring av din robot-kompis, där vi ser till att underhålls-ladda batterierna och gör en grundlig översyn och service. Givetvis tvättar vi den också så att den blir glad och fin när våren kommer.Framöver kommer vi kunna erbjuda installation och service på plats. Vi kommer gärna ut innan ett eventuellt köp och ser tillsammans över just dina förhållanden. Vi resonerar tillsammans om vilken modell som passar er ekonomi och tomt bäst, kollar om något behöver åtgärdas eller förberedas inför ett ev. köp. Och vem vet, kanske dricker vi t.o.m. lite kaffe.*


*Vi är stationerade i Kungsbacka och erbjuder därför denna tjänst i Kungsbacka med omnejd. Man kan välja att få roboten upphämtat/utkörd eller lämna/hämta den själv. Bor man inte inom rimligt avstånd så kan vi försöka hjälpa till med att hitta det mest ekonomiska fraktalternativet, om man skulle vilja det.

Copyright © 2022 dBot® Robotgräsklippare - info@dbot.se
Tillbaka