Tillförlitlighet

Vi har under en tid grundligt undersökt, utvärderat och testat ett flertal produkter/tillverkare. Till slut föll valet på den tillverkare som visade sig vara mest tillförlitlig gällande drift och kvalité. Men också för att samarbetet och kontakten med tillverkaren hela tiden har varit väldigt tillfredställande.

Vi har utfört grundliga och ansträngande tester under ca 1 års tid här i Sverige, detta har gjort att vi har kunnat anpassa produkten extra mycket för just Svenska klimatet och årstiderna. Vi har utsatt roboten för mycket ogästvänliga miljöer och situationer för att ta reda på ev. förbättringspunkter, och den har klarat sig över förväntan. Vi har t.o.m. ibland tyckt lite synd om den för allt den har fått utstå.

Vi har tillsammans med tillverkaren kommit fram till en del förbättringar och anpassningar för att än mer säkerställa tillförlitligheten och användarvänligheten. Oftast har det handlat om programvaran som är en avancerad och intelligent liten sak. I.o.m. det nära samarbetet så har teknikerna snabbt skickat ut uppdateringar som vi har testat och kunnat bekräfta funktionaliteten på. Våra robotar är mycket enkla att uppdatera själv. Man behöver inte koppla in någon USB eller liknande, utan det räcker att man har en dator med Wi-Fi. Självklart bistår vi med hjälp om det råder minsta osäkerhet.

Copyright © 2022 dBot® Robotgräsklippare - info@dbot.se
Tillbaka